مقالات تیته

راهنمای جامع نگهداری گیاه لیندا

نگهداری گیاه لیندا

گیاه لیندا، یک گیاه زینتی و آپارتمانی است. شرایط نگهداری گیاه لیندا، چندان سخت و دشوار نیست؛ گیاه مذکور، گیاهی گلدار و دو پایه معرفی شده که بومی مناطق خشک در آمریکای مرکزی مثل مکزیک است.

گیاه لیندا، یک گیاه پر طرفدار محسوب می شود که با نام های دیگری چون دم اسبی و پا فیلی هم شناخته می شود و از خانواده Asparagaceae است؛ همچنین ناگفته نماند که برگ های ضخیم و مقاوم این گیاه هم از جمله ویژگی های بارز آن محسوب می شوند.

اگر در رابطه با نحوه نگهداری و برخی از ویژگی های گیاه لیندا، اطلاعات چندان زیادی در اختیار ندارید، می توانید برای آگاهی هر چه بیشتر در زمینه مراقبت از گیاه لیندا تا انتهای این مقاله، ما را همراهی کنید.

 

ویژگی های گیاه لیندا چیست؟

گیاه لیندا، یک گیاه جذاب آپارتمانی است که ویژگی های منحصر به فردی دارد؛ ویژگی هایی که به وجه تمایز آن با دیگر گیاهان آپارتمانی منجر می شود. برخی از جذاب ترین ویژگی های گیاه لیندا عبارت است از:

  1. گیاهی ضخیم و مقاوم است.
  2.  رشد قدی آن به چیزی در حدود ۲ متر می رسد.
  3. دارای برگ هایی کشیده و باریک است.
  4. گیاهی بی خطر و غیر سمی است.
  5. رنگ برگ های این گیاه به سبز مایل به تیره شبیه است.
  6. دوستدار نور است.

 

مراقبت و شرایط نگهداری گیاه لیندا چگونه است؟

گیاه لیندا، به سایه علاقه ای ندارد و از جمله گیاهانی است که می تواند آب را در خود ذخیره کند؛ بنابراین، اگر اهل مسافرت هستید، نگران نگهداری از این گیاه نباشید؛ زیرا به دلیل خصوصیت ذخیره سازی آب در پایه خود، می تواند به مدت طولانی سر حال و شاداب باشد.

ویژگی های گیاه لیندا به ترتیب در دسته بندی های زیر قرار می گیرند که عبارتند از:

 

نور مورد نیاز برای رشد گیاه لیندا

 

نور مورد نیاز برای رشد گیاه لیندا

گیاه لیندا، تقریبا به نور بسیار زیادی نیاز دارد؛ در واقع، می توان گفت نور این گیاه، باید به گونه ای باشد که به صورت مستقیم، در ابعاد و حجم نسبتا زیادی به آن بتابد. اما به یاد داشته باشید که در فصول گرم سال مثل تابستان، باید گیاه را از تابش مستقیم نور خورشید دور کنید تا برگ های آن، دچار سوختگی نشوند.

یکی از نکات مهم در رابطه با نگهداری گیاه لیندا و نور مورد نیاز برای آن، تامین میزان نور به اندازه کافی، برای این گیاه است که تحت هر شرایطی، می بایست این نور تأمین شود؛ حتی در صورت نبود نور طبیعی، می توانید از نور مصنوعی در زمینه برطرف کردن نیاز نوری گیاه لیندا استفاده کنید. در غیر این صورت برگ‌های گیاه با رشد علفی رو به بالا مواجه می‌شوند.

 

خاک مناسب گیاه لیندا

حساس نبودن گیاه لیندا، نسبت به خاکی که قرار است برای رشد حداکثری در آن کاشته شود، یکی از جالب ترین ویژگی های این گیاه است؛ اما با این حال، بهتر است از خاکی برای کاشت گیاه لیندا استفاده کنید که زهکشی نسبتا بالایی داشته باشد تا گیاه مذکور، در شرایط بهتر و مطلوب تری به رشد خود ادامه دهد.

در بین انواع خاک هایی که می توان برای گیاه لیندا استفاده کرد، خاک لیمونی، یکی از خاک های مورد علاقه این گیاه به شمار می رود؛ زیرا این خاک به دلیل تخلخل هایی که دارد، باعث می شود گیاه لیندا خیلی سریع و به راحتی به آب دسترسی پیدا کند. در صورت استفاده از خاک لومی، شرایط نگهداری از گیاه لیندا را به درستی فراهم کرده اید.

ترکیبات خاک لیمونی یا لومی، شن، رس و سلیت است که به طور کلی، آب را در بافت های خود حفظ می کند و حاصلخیزی بسیار بالایی هم دارد؛ از این رو، این خاک، می تواند گزینه بسیار مناسبی برای رشد حداکثری گیاه لیندا باشد.

 

دما گیاه لیتدا

 

دمای مورد نیاز برای گیاه لیندا

همانطور که می دانید، گیاه لیندا، یک گیاه آپارتمانی است و بهترین خصوصیت آن در رابطه با دمای منازل و آپارتمان ها، سازگار کردن خود با انواع دماهای موجود در یک محیط است؛ در واقع، تغییرات دمایی موجود در یک محدوده و فضا به لیندا آسیب کمی وارد می کند و به راحتی به رشد خود ادامه می دهد.

با این حال، بهترین و مناسب ترین دما برای رشد و نگهداری گیاه لیندا، می تواند دمایی بین 15 تا 26 درجه سانتی گراد باشد؛ در این بازه دمایی، گیاه مذکور در بهترین وضعیت به رشد خود ادامه خواهد داد.

 

نحوه آبیاری و رطوبت مورد نیاز گیاه لیندا

گیاه لیندا، از شرایط ویژه در آبیاری برخوردار است؛ در واقع، یکی از نکات مهم در هنگام آبیاری و نگهداری گیاه لیندا، این است که فرآیند آب رسانی به گیاه را به گونه ای انجام دهید که خاک آن کاملا خیس یا به طور کامل، از آب سیراب نشود؛ زیرا این موضوع می تواند به رشد گیاه آسیب بزند.

گیاه لیندا، در برابر کمبود آب، مقاومت بسیار خوبی را از خود نشان می دهد و می تواند مدت زمان طولانی از روزهای متمادی به کمک آب ذخیره شده در ساقه پیاز خود، زنده و سرحال بماند.

رطوبت خاک گیاه لیندا، باید کم و در حد متعادل باشد؛ در واقع، برای حفظ رطوبت این گیاه، بین دو آبیاری متوالی، خاک گلدان کاملا باید خشک باشد تا گیاه در بهترین حالت به رشد خود، ادامه دهد؛ البته این موضوع درباره گلدان‌های کوچک تا متوسط صدق می‌کند و درباره گلدان‌های بزرگ، اگر ۷۵٪ از خاک خشک باشد کافیست. همچنین بهتر است برای رطوبت رسانی به این گیاه، 1 بار در طول هفته، آن را غبارپاشی کنید یا در طول روز دستگاه بخور سرد برای آن روشن کنید.

 

نحوه کود دهی به گیاه لیندا

یکی دیگر از شرایط نگهداری گیاه لیندا نحوه کود دهی به این گیاه است؛ در واقع، اگر می خواهید بزرگترین گیاه لیندا را در منزلتان داشته باشید، می بایست در کنار تمامی روش های نگهداری و محافظت از گیاه لیندا، به نوع کود و روش کود دهی به این گیاه هم به اندازه کافی توجه کنید تا بتوانید نقش مثبتی را در رشد و احیای گیاه لیندا از خود به نمایش بگذارید.

 

سوالات متداول

در صورت پژمرده شدن برگ های آن باید چه کاری انجام داد؟

در صورت آب دادن به برگ های این گیاه و خشک نکردن آنها، ممکن است برگ هایتان، پژمرده شوند؛ در این حالت، بهتر است، برگ های پژمرده شده را از بدنه یا تنه گیاه جدا کنید.

 

شرایط تعویض گلدان لیندا چگونه است؟

در شرایطی که گیاه لیندا، رشد مناسبی ندارد، می توانید گلدان آن را هر 2 تا 3 سال تعویض کنید؛ اما در صورت رشد خوب گیاه، بهتر است سالی یکبار، این کار را انجام دهید. (فصل بهار و محیط سر بسته می تواند زمان و مکان مناسبی برای تعویض گلدان آن باشد.)

 

قد گیاه لیندا و سرعت رشد آن چقدر و چگونه است؟

گیاه لیندا، در صورت نور کافی و آبیاری منظم، رشد مناسبی خواهد داشت و به طور کلی، قد این گیاه در شرایط ایده آل تا 4.5 متر هم می‌رسد.

 

جمع بندی

در مقاله مذکور در رابطه با شرایط نگهداری گیاه لیندا، مطالب مفیدی را در اختیار شما قرار دادیم و امیدواریم، در راه حفظ و نگهداری گیاه لیندا، قدم مهمی را از پیش رو برداشته باشیم.

گیاه لیندا در برخی از مواقع، نیاز به نگهداری حرفه ای دارد؛ اما به طور کلی، همانطور که بالاتر هم به این موضوع اشاره کردیم، گیاهی مقاوم و کم توقع است و می تواند با توجه به شرایط محیطی مناسب، رشد نسبتا خوبی را از خود به نمایش بگذارد.

همچنین اگر شما در رابطه با مسائل مربوط به نگهداری، مراقبت و خواص گیاه لیندا، سوالی دارید، می توانید در بخش نظرات، سوالات خود را با ما در میان بگذارید تا تیم پاسخگویی تی‌ته، در اسرع وقت به سوالات شما پاسخ دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *